Changing font with Producer?

Anything about producer. Questions, bug reports, feature requests, whatever you want!
Post Reply
jacksaturn
Posts: 3
Joined: Mon Oct 18, 2010 1:06 am

Changing font with Producer?

Post by jacksaturn » Mon Oct 18, 2010 1:13 am

Hey Dave,

After a long time wondering if CDG creation was possible on the Mac, I happened upon mention of iKaraoke TunePrompter and your Producer plugin. A whole new world has opened up for me! Thanks for taking the time to build this software. I'm strongly considering a purchase.

I have some friends who are KJs and karoke fanatics who create their own CDG tracks on PCs and include some really nice looking (albeit pixelated) graphics. They also seem to have a certain degree of command over the fonts used in the sweeping lyrics of the track. I recognize that when tracks are converted to CDG, the lyrics are rendered as choppy bitmaps as well, but here's what I'm curious about:

Is it possible to change the font within Producer?

I can specify any font on my computer when I'm working within TunePrompter, but when I open the KTP file up in Producer, it has changed to whatever generic font Producer has specified. Is there an option somewhere, right under my nose? I've got my fingers crossed...

Thank you!

Jack

User avatar
dave
Site Admin
Posts: 6354
Joined: Sun Sep 18, 2005 8:02 am
Location: Seattle
Contact:

Re: Changing font with Producer?

Post by dave » Mon Oct 18, 2010 1:26 pm

you should be able to change fonts but only for the entire song (currently that is, i do have big plans but not today)

be sure to change your font size and style FIRST, because when you do it will throw out all timing tweaks and graphics you have since added.

in producer go File->Get Media Info

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest