How do I invoke Producer?

Anything about producer. Questions, bug reports, feature requests, whatever you want!
Post Reply
bandlord
Posts: 1
Joined: Wed Mar 03, 2010 5:26 pm

How do I invoke Producer?

Post by bandlord » Wed Mar 03, 2010 5:53 pm

I know there's an easy solution to my confusion. I've read all the info on how to open and use producer along with the Griffin TunePrompter. After the install I still haven't spotted the "Edit" at the bottom of the special preferences. In the Advanced tab of Kjams, I opened Producer one time but after that it was no longer available. I have followed up with all the Documentation to no avail. Dave, can you elevate my knowledge and free me from this captivity?

From the newest digital KJ in existence.
Thanks '

User avatar
dave
Site Admin
Posts: 6373
Joined: Sun Sep 18, 2005 8:02 am
Location: Seattle
Contact:

How do I invoke Producer?

Post by dave » Wed Mar 03, 2010 6:46 pm

select a song, go to the Special menu and pick "Producer" at the bottom.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest