Every song playing an octave low...

Feel free to post bug reports here. I need exact, detailed steps showing me how I can re-create the bug on my machine, so give as much info and detail as possible.
Post Reply
kmachman
Posts: 24
Joined: Fri Jan 21, 2011 6:21 pm
Location: Millet, Alberta, Canada

Every song playing an octave low...

Post by kmachman »

Not sure why but every song i am playing now is comes out exactly one octave low… If i manually choose the pitch control to be any number then back to zero then it goes back to playing normal for that song, but the next song after again goes back to one octave low again…

Any ideas whats going on?

Version 2.0D86 El Capitan

dave
Site Admin
Posts: 6409
Joined: Sun Sep 18, 2005 8:02 am
Location: Seattle
Contact:

Re: Every song playing an octave low...

Post by dave »

you must not really be on 86? that was a bug in 85 i think.
try 86 again, it should be working.
if not, wait a few minutes and 87 should be out, let me know!

kmachman
Posts: 24
Joined: Fri Jan 21, 2011 6:21 pm
Location: Millet, Alberta, Canada

Re: Every song playing an octave low...

Post by kmachman »

It was definitely 86…

Just downloaded v87 and it is back to working great.

Thanks Dave

dave
Site Admin
Posts: 6409
Joined: Sun Sep 18, 2005 8:02 am
Location: Seattle
Contact:

Re: Every song playing an octave low...

Post by dave »

okay well, cool then

DaveT
Posts: 106
Joined: Sun Oct 13, 2013 3:12 am

Re: Every song playing an octave low...

Post by DaveT »

I too had the same problem. i simply deleted the old version (OSX) and the reinstalled, and it was all fine again

Dave

dave
Site Admin
Posts: 6409
Joined: Sun Sep 18, 2005 8:02 am
Location: Seattle
Contact:

Re: Every song playing an octave low...

Post by dave »

8)

Post Reply